• Zon Den Helder

    Profiteer van de Helderse zon van Nederland!

  • Ik doe mee!

    Ik kook op zonne-energie, ik was op zonne-energie, mijn hele huis werkt op zonne-energie

Zet jij Den Helder ook zonnig op de kaart?

Meld u nu aan en doe mee!

Eigenlijk heeft u gewoon geluk. Als uw woning een gunstige ligging heeft ten opzichte van de zon, komt u in aanmerking voor zonnepanelen op uw dak. Zonder dat u ook maar één cent hoeft te investeren als u huurder bent van Woningstichting, of voor een messcherpe prijs als u een koophuis heeft. En dat is goed nieuws. Want met zonnestroom bespaart u tot wel 20% op uw energierekening!Doe mee

Bespaar

Bespaar op uw energiefactuur

Met zondenhelder.nl gaat uw energierekening drastisch naar beneden.


Duurzaam

Groene energie van de zon

Met Zon Den Helder, spaart u het milieu en maakt u uw omgeving 'groener'. Uw zonnepanelen zorgen ervoor dat er minder fossiele of nucleaire brandstoffen gebruikt worden.


Minder energie

Minder afhankelijk

Bespaar elke maand op uw energiefactuur. De gemiddelde energieprijs stijgt elk jaar meer dan het tarief van Zon Den Helder. Uw besparing wordt elk jaar groter!


Doe mee

„Woningstichting Den Helder is voorstander van milieuvriendelijke energie. Daarom biedt zij in samenwerking met ECORUS huurders de mogelijkheid om zonnepanelen te laten plaatsen. Woningstichting stelt de daken beschikbaar aan Ecorus en administreert de betalingen, en de huurder wekt op z’n dak 100% groene stroom op en verlaagt bovendien zijn energiekosten. De huurder betaalt hiervoor aan Woningstichting een vast maandbedrag.”

Drs. R.P. Waltmann, directeur Woningstichting Den Helder

Omwille van dit project biedt Ecorus aan alle woningeigenaren in Den Helder de kans om ook zonnepanelen te plaatsen aan een zeer scherpe prijs.

Dit kan omdat Ecorus veel zonnepanelen moet plaatsen in Den Helder.

Indien u geïnteresseerd bent, plant uw vlag op de kaart van Den Helder. U ontvangt snel een persoonlijk aanbod.

Meer nieuws

Laatste nieuws